Marketing Manager2020-03-31T10:17:11+00:00
  • Scriptiebegeleiding Jessica Henneman

Marketing Manager

Marketing management. Veel bedrijven kampen met het probleem dat ze er of te weinig tijd of te weinig affiniteit mee hebben. Hierdoor wordt omzet misgelopen! Als gekwalificeerd marketing manager, heb ik dit de afgelopen jaren ervaren bij kleine en grote bedrijven. Inmiddels is het mijn missie om het marketing management van allerlei ondernemers weer op het goede spoor te zetten.

Van MKB tot multinational

Sinds jaar en dag ben ik op freelance basis inzetbaar voor strategische marketingoplossingen. Zo beschik ik over diverse internationale certificeringen en heb ik ervaring opgedaan bij zowel het MKB als grote multinationals. Bovendien ben ik gecertificeerd Senior Marketing Professional (SMP) en Senior Communication Professional (SCP). Door de permanente educatie blijven deze titels zijn actuele waarde houden.

Daarnaast ben ik veelzijdig inzetbaar. Zo kan ik je bijvoorbeeld op locatie, maar ook op afstand op interim- of freelance basis ondersteunen. Of je nu op zoek bent naar iemand die de marketing voor je in zijn geheel kan opzetten of als je een periode moet overbruggen door de afwezigheid van een werknemer; ik pak het met veel plezier en enthousiasme op!

Helicopterview voor nieuwe inzichten

Een extra belangrijk punt bij het inhuren van een externe marketingspecialist, is dat die persoon met een objectieve blik naar jouw organisatie en het bestaande marketing management kijkt. Zo’n helicopterview zorgt vaak voor belangrijke nieuwe inzichten, waarmee je de omzet weer kunt laten groeien.

De afgelopen jaren heb ik mij bewezen als professionele marketing manager. Veelal word ik door opdrachtgevers beschreven met de woorden: ‘loyaal’, ‘zorgvuldig’, ‘discreet’, ‘geduldig’ en ‘professioneel’. Een aantal krachtige termen die elke marketing manager als kernwaarden zou moeten bezitten. Mijn streven is dan ook om het beste uit het bedrijf en jezelf te halen, zodat er een optimaal resultaat kan worden behaald.

“Iets willen is een doel kiezen, de actie bepalen die ons richting het doel brengt en dan die actie volhouden tot dat het doel bereikt is. De sleutel is: actie” (Michael Hanson).

Marketing als leidraad

Marketing is een belangrijke leidraad voor elke zichzelf respecterende onderneming. Tegenwoordig betekent marketing een complexe inzet van technologie en online media. Alles hangt met elkaar samen en dat vraagt vaak om een professionele aanpak, zodat er daadwerkelijk resultaten kunnen worden behaald.

Ik ben met name gespecialiseerd in online marketing strategieën zoals: zoekmachinemarketing (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media marketing (SMM), e-mailmarketing (EMM) en conversie-optimalisatie (CRO). Daarnaast kan ik marketingtrainingen geven aan jou of wellicht aan jouw bestaande marketing management team.

Ben ik de perfecte match als freelance marketing manager voor jouw onderneming? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Een scherp extern oog is immers altijd waardevol voor jouw bedrijf!

Contact
Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties
Go to Top