Een boost voor de salesafdeling

De salesafdeling is het centrum van het bedrijf. Hier komen de opdrachten en dus de omzet binnen! Kampt jouw salesafdeling met een dip of is een medewerker langdurig uit de roulatie? Jessica Henneman biedt de oplossing! Zij is in te huren op interim- of freelance basis als accountmanager en zal er alles aan doen om jouw salesafdeling een boost te geven.

Jessica heeft jarenlange ervaring in sales bij het MKB en grote bedrijven en is in het bezit van de competenties die elke accountmanager zou moeten hebben. Ze is namelijk proactief, heeft een empatisch vermogen, heeft leidinggevende- en adviserende kwaliteiten en gaat strategisch- en resultaatgericht te werk.

Breed inzetbaar

Als account manager fungeer ik als intermediair tussen de klant en jouw bedrijf. Ik richt mij op het genereren van een hogere omzet door middel van relatiebeheer, het werven van nieuwe klanten en het adviseren rondom de marktontwikkelingen, zodat kansen kunnen worden benut.

Voordat ik jouw salesteam komt versterken, zal ik een analyse loslaten op de markt, de accounts inventariseren en een strategisch accountplan opzetten. Vanaf dat punt kan ik als accountmanager mijn werk het beste doen en het meeste resultaat opleveren.

Je kunt mij als accountmanager breed inzetten bij de volgende taken:

  • Het verzorgen van (koude) acquisitie.
  • Het onderhouden van de bestaande klantrelaties.
  • Het eerste aanspreekpunt tussen de klant en het bedrijf zijn.
  • Bieden van ondersteuning aan de klant in zowel technische- als organisatorische zin.
  • Signaleren van behoeftes van de klant en hierop anticiperen.
  • Volgen van ontwikkelingen in de markt en hierop anticiperen.
  • Voeren van een gedegen accountadministratie.
  • Leidinggeven aan een salesteam.

Een accountmanager met een scherp oog

Ik ben veelzijdig inzetbaar. Of je nu op zoek bent naar iemand die de salesafdeling voor je in zijn geheel kan opzetten of als je een periode moet overbruggen door de afwezigheid van een interne accountmanager; ik pak het met veel plezier en enthousiasme op.

Daarnaast bekijk ik de salesafdeling met een objectieve blik. Dat betekent dat ik met een scherp oog het team en de resultaten bekijkt en daarin een waardevol advies kan geven. Dit zal een flinke boost voor de sales van jouw bedrijf betekenen!

Is Jessica Henneman de perfecte match als freelance accountmanager voor jouw onderneming? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.