Digital marketeer2020-03-31T10:15:54+00:00
  • Scriptiebegeleiding Jessica Henneman

Meer omzet via een digital marketeer

Wil jij ook een digitale transitie maken met jouw bedrijf? Dan is een ervaren en deskundige digital marketeer onmisbaar, maar die zijn lastig te vinden. Vaak blijkt een medewerker achteraf niet over de juiste vaardigheden te beschikken, waardoor de digitale transitie uitblijft. Huur mij daarom in. Ik ben digital marketeer en heb de juiste kennis, ervaring en competenties op zak om jouw bedrijf naar de next level te brengen op online gebied!

Helicopterview

Ik ben als externe digital marketeer in het voordeel omdat ik helemaal fris jouw bedrijf binnenkom. Ik bekijk de onderneming en hoe er op dit moment wordt omgegaan met digital marketing via een helicopterview. Bovendien, als je al een digital marketingteam klaar hebt staan, zullen de medewerkers sneller iets aannemen van een externe professional dan een collega. Hierdoor zal de digitale transitie sneller gaan en kunnen jouw eigen medewerkers het daarna blijven oppakken. Ik geef ze handige tips en tools. Heb je nog geen digital marketingteam? Dan help ik jou bij het in orde maken van de digitale marketing of, desgewenst, help ik je om een digital marketingtopper te vinden voor jouw bedrijf.

Diverse digitale marketingtools voor jouw bedrijf

Niet alleen voor professioneel advies kun je mij inhuren, ik kan de digital marketingafdeling ook een flinke boost geven. Ik kan bijvoorbeeld een kwalitatief klantenonderzoek uitvoeren, je adviseren over het inzetten van digitale marketingtools en je hulp bieden bij de implementatie van een uitgegeven advies. ik heb jarenlange ervaring en kennis opgedaan bij diverse kleine en grote bedrijven, waardoor je kunt rekenen op een professionele, gedreven en praktisch ingestelde digital marketeer. En kun je mij inzetten voor online marketingvraagstukken op het gebied van:

Zorg dat jouw bedrijf ook online aanwezig en vindbaar is, want daar zit jouw doelgroep. Met Jessica als externe hulp, kan de digital marketingafdeling weer omzet genereren. Nieuwsgierig wat ze voor jou kan betekenen? Maak nu vrijblijvend een afspraak met deze digital marketeer!

Contact
Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties