Digital Transformatie Marketeer2020-03-31T10:16:03+00:00
  • Scriptiebegeleiding Jessica Henneman

Digital Transformatie Marketeer

De digitale wereld maakt een transformatie door. Als ondernemer is het belangrijk dat je mee ontwikkelt met je bedrijf. Nieuwe technologieën dienen te worden geïmplementeerd om succesvol te zijn en te blijven. Aangezien de transformatie ontzettend snel gaat, is het van belang dat het bestaande marketingteam up-to-date blijft. Een externe Digital Transformatie Marketeer, zoals ikzelf, kan hier een waardevolle bijdrage aan leveren.

Transformatie van de marketingafdeling

Marketing is een belangrijke tool om omzet te genereren binnen jouw bedrijf. Het zorgt ervoor dat de verkoop van jouw producten of diensten een boost krijgt. Door de digitale transformatie, dient de marketing ook anders te worden aangepakt. Inmiddels draait alles om de klantbeleving. Een klantgerichte strategie, gepersonaliseerde klantinteractie en een sterke merkidentiteit zijn de belangrijkste punten binnen de marketingafdeling. Is jouw marketingteam hier al klaar voor? Huur mij als Digital Transformatie Marketeer in, zodat ik jouw afdeling weer op het goede spoor kan krijgen.

Door de digitale transformatie is het ook van belang dat de marketingafdeling samen gaat werken met de afdelingen IT en CRM. Samen kunnen ze de klantbeleving op nummer één zetten, waardoor de omzet weer kan groeien. Maar deze verandering op marketinggebied is niet zomaar geïmplementeerd. Een ervaren Digital Transformatie Marketeer kan hier uitkomst bieden en de bestaande afdeling tips en tricks geven om deze verandering in goede banen te leiden en door te voeren. ik heb de kennis en kunde in handen als het gaat om digitale transformatie op marketinggebied. Ik ken de juiste tools en weet hoe ik een bestaande marketingafdeling moet begeleiden.

Marketingafdeling klaarstomen voor de toekomst

Ik kan als externe Digital Transformatie Marketeer jouw bedrijf op marketingvlak weer een boost geven. Ik heb een helicopterview en ziet de pijnpunten bij wijze van spreken al bij binnenkomst. Het bestaande marketingteam zal eerder input van mij accepteren, dan van een collega. Het is mijn doel om binnen een kort tijdsbestek de marketingafdeling klaar te stomen voor de toekomst. En de toekomst is nu.

Wil je weten wat deze Digital Transformatie Marketeer voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met Jessica op.

Contact
Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties
×

Hallo!

Klik hier om met mij in contact te komen via WhatsApp of verzend een e-mail naar info@jessicahenneman.nl

× Hoe kan ik je helpen?