Digital Transformatie Marketeer2023-02-09T10:04:00+00:00
  • Scriptiebegeleiding Jessica Henneman

Digital Transformatie Marketeer

De digitale wereld maakt een gigantische transformatie door. Als ondernemer is het dan ook belangrijk dat je mee ontwikkelt met je bedrijf en dat je inspeelt op deze digitale veranderingen. Nieuwe technologieën dienen te worden geïmplementeerd in de huidige werkwijze en strategie om succesvol te zijn en ook succesvol te blijven. Aangezien de transformatie ontzettend snel gaat en het belangrijk is om hier als bedrijf tijdig op in te spelen, is het van belang dat het bestaande marketingteam van jouw bedrijf up-to-date blijft.

Wat doet een Digital Transformatie Marketeer?

Om te zorgen dat jouw bestaande marketingteam op de hoogte is van alle nieuwe technologieën en andere digitale tools, kan het inschakelen van een Digital Transformatie Marketeer een waardevolle bijdrage leveren. Ik, Jessica, ben zo’n Digital Transformatie Marketeer. Ik kan jou en jouw bedrijf ondersteunen tijdens deze transformatie die de digitale wereld op dit moment doormaakt. Zo ben ik op de hoogte van alle nieuwe technologieën en door mijn jarenlange ervaring als Digital Transformatie Marketeer weet ik precies wat jouw bedrijf nodig heeft om bij te blijven in de huidige digitale samenleving. Door als Digital Transformatie Marketeer nauw samen te werken met het bestaande marketing team, zorgen wij er samen voor dat jouw bedrijf een digitale boost krijgt en dat we jouw bedrijf naar een hoger level tillen.

Ben je benieuwd wat ik in de rol van Digital Transformatie Marketeer kan betekenen voor jouw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier om de mogelijkheden te bespreken.

Transformatie van de marketingafdeling

Marketing is een belangrijke tool om omzet te genereren met jouw bedrijf. Het zorgt ervoor dat de verkoop van jouw producten of diensten een boost krijgt. De ouderwetse manier van ‘reclame maken’ wordt steeds minder populair, waardoor veel bedrijven op zoek gaan naar andere manieren om hun producten te promoten en hierbij wordt dus vaak gekozen voor digitale marketing. Door de digitale transformatie, dient de marketing wel anders te worden aangepakt. Inmiddels draait namelijk alles om de klantbeleving en dit is dan ook het aspect waar veel bedrijven zich op richten wanneer zij kiezen voor digitale marketing. Een klantgerichte strategie, gepersonaliseerde klantinteractie en een sterke merkidentiteit zijn de belangrijkste punten binnen de marketingafdeling. Door mijn jarenlange ervaring weet ik inmiddels wat er belangrijk is bij het creëren van deze perfecte klantbeleving. Ik zal me voordat ik start verdiepen in jouw bedrijf en de eerder opgedane kennis en ervaring inzetten om te zorgen dat deze vorm van marketing aansluit bij de doelen en wensen van jou en jouw bedrijf.

Intern samenwerken

Door de digitale transformatie is het ook van belang dat de marketingafdeling van jouw bedrijf gaat samenwerken met de afdelingen IT en CRM. Zij zullen zich samen gaan richten op een strategie en een doelstelling. Het is dus belangrijk dat alle afdelingen op de hoogte zijn van deze strategie en doelstelling en dat zij allemaal dezelfde visie delen. Voor veel bedrijven is het moeilijk om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en hier gaat dan ook vaak veel tijd in zitten.

Mijn naam is Jessica Henneman en ik ben een ervaren Digital Transformatie Marketeer. Ik sta voor je klaar om te ondersteunen bij het gehele digitale transformatie proces. Vul onderstaand formulier in om de mogelijkheden te bespreken.

Samenwerking en klantbeleving

Ook de omzet kan groeien door als team nauw samen te werken met elkaar. Door onder andere de klantbeleving op nummer één te zetten, kan er een boost worden gegeven aan de omzet. Toch is deze verandering op marketinggebied niet zomaar geïmplementeerd en veel bedrijven vinden het dan ook moeilijk om hun bedrijf deze zogenaamde boost te geven.

Een ervaren Digital Transformatie Marketeer zoals ik kan hier uitkomst bieden en de bestaande afdeling tips en tricks geven om deze verandering in goede banen te leiden en door te voeren. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van een bestaande marketingafdeling en ik beschik over de juiste tools om dit proces samen met jouw marketing team door te maken.

Marketingafdeling klaarstomen voor de toekomst

Wat ik kan doen voor jouw bedrijf? Ik kan als externe Digital Transformatie Marketeer jouw bedrijf op marketingvlak weer een boost geven en jouw bedrijf naar een hoger level tillen. Door te kijken vanuit een helikopterview krijg ik snel zicht op de pijnpunten, waardoor ik duidelijk inzicht krijg in wat er veranderd moet worden. Ik zal tijdelijk onderdeel worden van het bestaande marketingteam binnen jouw bedrijf en ik zal hen alle tips en tricks bieden zodat zij na dit leerproces, verder kunnen zonder mijn hulp. Het is mijn doel om binnen een kort tijdsbestek de marketingafdeling helemaal klaar te stomen voor de toekomst. En de toekomst is nu!

Wil je een Digital Transformatie Marketeer inzetten voor jouw bedrijf, maar heb je nog vragen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wil je weten wat ik kan betekenen voor jouw bedrijf in de rol als Digital Transformatie Marketeer? Neem dan contact op voor het inplannen van een gesprek. Dit is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend.


Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties
Ga naar de bovenkant