Marketing- en Communicatiemanager2024-02-19T12:55:27+00:00
  • Scriptiebegeleiding Jessica Henneman

Marketing- en Communicatiemanager

Wil je meer omzet genereren binnen jouw bedrijf? Met marketing en communicatie kun je waarschijnlijk nog veel winst behalen. Vaak is dit een ondergeschoven kindje bij ondernemers, maar marketing- en communicatiemanager zijnde, maak ik daar graag een einde aan!

Ik ben in te huren als marketing- en communicatiemanager voor jouw bedrijf. Zo heb ik jarenlange ervaring als marketing consultant en marketingstrateeg bij diverse kleine en grote bedrijven. Hierdoor kan ik professioneel advies geven over jouw specifieke marketingvraagstukken. Marketing en communicatie zijn belangrijke tools als het om de verkoop van je producten of diensten gaat. Met de juiste handvatten op dit gebied, kun jij jouw bedrijf weer laten groeien. Ik kan zelfstandig voor je bedrijf aan de slag gaan, maar ik ben ook een echte teamplayer. Als je al een marketing- en communicatieafdeling heb, waar je niet helemaal tevreden over bent, dan kan ik deze aansturen en van advies voorzien.

Professioneel advies

Het succes van je onderneming hangt af van je marketingstrategie. Als je niet goed weet hoe je dit moet aanpakken, kan het zijn dat het veel geld kost en weinig oplevert. Huur daarom een expert in op marketing- en communicatiegebied. Ik kan een professionele marketingstrategie ontwikkelen die voor jouw organisatie werkt.

Daarnaast kan ik een kwalitatief klantonderzoek uitvoeren, zodat je precies weet wie jouw doelgroep is. Op die manier kun je jouw communicatiemiddelen en marketingtools gerichter inzetten, waardoor er meer kans is op conversie. Ook kan ik je adviseren in brand management, zodat je een sterk merk kunt neerzetten en daardoor meer kunt verkopen. Bovendien biedt de marketing- en communicatiemanager hulp bij de implementatie van het gegeven advies, mocht daar behoefte aan zijn. Ik kan bijvoorbeeld het bestaande marketing- en communicatieteam tips en tricks geven, zodat zij weer op het goede spoor zitten om jouw bedrijf te laten groeien.

Tevens kun je mij inhuren voor online marketingvraagstukken op het gebied van:

  • Zoekmachinemarketing (SEO)
  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Social media marketing (SMM)
  • E-mail marketing (EMM)
  • Conversie optimalisatie (CRO)

Ben je de weg online even kwijt? Huur een marketing- en communicatiemanager in als gids! Andere klanten die met Jessica Henneman hebben gewerkt, laten weten dat ze haar betrouwbaar en loyaal vinden en dat zij continuïteit in het bedrijf breng. Ervaar zelf wat zij voor jouw bedrijf kan betekenen. Maak vrijblijvend een afspraak.


Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties
Ga naar de bovenkant