Marketingadviseur2023-02-09T10:08:13+00:00
  • Scriptiebegeleiding Jessica Henneman

Marketingadviseur

Marketing is een belangrijke tool binnen je organisatie. Dit vooral om de verkoop van je producten of diensten bij jouw klanten onder de aandacht te brengen en uiteindelijk aan hen te verkopen. De behoeften van consumenten en jouw klanten in het bijzonder zijn hierbij zeer belangrijk. Het succes van je onderneming valt of staat met een goede marketingstrategie. Helaas is dat niet altijd eenvoudig te verwezenlijken of te verbeteren.

Professioneel

Voor professioneel advies in oplossingen van jouw marketingvraagstukken ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kan voor jou kwalitatief klantenonderzoek uitvoeren, je adviseren in brand management en je hulp bieden bij de implementatie van een uitgegeven advies. Door mijn opleidingen en ervaringen als marketing consultant en marketing strateeg kun je rekenen op een professionele, gedreven en praktisch ingestelde marketingadviseur. Ik ben operationeel zeer sterk en kan eenvoudig schakelen tussen verschillende niveaus.

Daarnaast kun je bij mij als marketingadviseur tevens terecht voor online marketing vraagstukken op het gebied van:

  • Zoekmachinemarketing (SEO)
  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Social media marketing (SMM)
  • E-mail marketing (EMM)
  • Conversie optimalisatie (CRO)

Training

Mijn persoonlijke doel als marketingadviseur is om mensen te motiveren meer kennis in huis te halen. Dit doe ik door het geven van trainingen en workshops op het gebied van marketingstrategie met betrekking tot de hier boven genoemde onderwerpen. Hiermee informeer ik ondernemers en leer ik ze zelf met deze vraagstukken om te gaan en toe te passen binnen hun eigen onderneming.

Wil je eens met mij van gedachten wisselen over wat ik voor jouw organisatie kan betekenen op het gebied van marketing en training hierin? Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties
Ga naar de bovenkant