Word Agile Scrum expert door online training

Als Agile Scrum expert kun je de effectiviteit van jouw team vergroten, de onderlinge interactie verbeteren, de Return on Investment verhogen, sneller software opleveren en de algehele voortgang bijhouden en bijsturen. Dat klinkt goed, toch? Wacht daarom niet langer en schrijf je in voor de online training van Scrum master Jessica Henneman. Dan kun je binnenkort jouw expertise op het gebied van Agile Scrum binnen jouw bedrijf inzetten.

Ik ben een enthousiaste en energieke gecertificeerde Agile Coach en Scrum Master. Ik help vanuit Sloterplas Management ondernemers met het bedenken en uitwerken van een commerciële strategie en het uitvoeren van managementtaken. Met m’n jarenlange ervaring en grote kennis op het gebied van Agile Scrum, heb ik voor het AmbitieHuis een online training samengesteld. AmbitieHuis is hét platform voor zakelijke online trainingen gegeven door vakspecialisten voor een zeer betaalbare prijs.

Rugzak vol kennis over Agile Scrum

Door de online Scrum Master training te volgen, word je helemaal klaargestoomd voor het officiële examen op scrum.org. Je leert de basisprincipes van de Agile Scrum methode, waarbij theorie en praktijk beide aan bod komen. Daarnaast zet ik m’n eigen ervaringen in en kun je met me sparren over Agile Scrum, waardoor je na de training over een rugzak aan kennis bezit.

In de training komen de volgende onderwerpen naar voren:

  • De Scrum theorie en principes.
  • De Scrum rollen, regels en gebruiken.
  • Werken met Scrum, teams en mensen.
  • Scrum coaching en faciliteren.
  • De rol van de Scrum Master.

 

Na deze training ben je een echte Agile Scrum expert en kun je deze methode doorvoeren binnen jouw bedrijf. Hierdoor kun je zelf de voordelen van deze methode ervaren!

Schrijf je vandaag nog in

Schrijf je vandaag nog in voor de online training bij het AmbitieHuis! Je kunt leren waar en wanneer je maar wilt, want de online training is altijd voor jou beschikbaar. Het examen vraag je pas aan zodra je denkt dat je er klaar voor bent. Twijfel je nog? Neem dan contact op met mij, dé Scrum Master die je nodig hebt, en laat je overtuigen! Je kunt me bereiken door een e-mail te sturen naar info@jessicahenneman.nl.