Over Jessica2021-03-22T11:14:31+00:00
  • De why van NIMA MyCareer

Over Jessica

  • 28 Januari

  • Alkmaar, Nederland

  • jessica.henneman

  • info@jessicahenneman.nl

Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties

Jessica leerde ik voor het eerst kennen bij Bluedesk, waar ze als jong talent aan de slag ging op de online marketing afdeling. Ze toonde al snel haar prestatiedrang, resultaatgerichtheid en gestructureerde manier van werken. Vrij snel ontwikkelde Jessica zich tot product owner en beginnend projectmanager. De wil om te leren in combinatie met haar prettige manier van communiceren zorgden ervoor dat ze ook daarin slaagde. In een latere fase, we waren alle twee aan een andere carrière begonnen, kwam Jessica bij me terug in een Young Professional Program, ik als coach/trainer en zij als coachee. Hier versnelde ze haar ontwikkeling op het gebied van mijn persoonlijk en zakelijk leiderschap. Al met al ken ik Jessica als authentiek mens en ware professional. Ik heb altijd zeer prettig met haar gewerkt en hoop dat in de toekomst nog weer eens te doen.

Hendrik Jan

Het is bijzonder fijn om met Jessica samen te werken. Ze is professioneel, ambitieus en leergierig. Jessica neemt graag de leiding en is daar ook erg goed in. Ze houdt goed het overzicht, motiveert en enthousiasmeert haar team! Een topper!

Leonie

Jessica, is a highly motivated product owner, always keen to get things done, extremely agile and focused. As an engineer, I regularly find it difficult to work with many people, Jessica is the exception. Great communication and a eye for the bottom / finish line. I would love to work with Jessica again in the future. She is responsible for how successful VOD is today!

Lyle

Tijdens haar functie heb ik Jessica leren kennen als een gedreven professional. Zij kent de (online) markt, zij kent de mensen en zij weet op grond van haar ervaring heel goed wat (online) wel en niet werkt. Verder denkt ze creatief mee met de klant en het eigen team en is echt gericht op het leveren van toegevoegde waarde. Met heel veel plezier met haar gewerkt!

Piet

Ga naar de bovenkant