Blogger2023-06-06T07:27:51+00:00
  • Blogger - Jessica Henneman

Blogger

Met een blog op je website, zorg je voor extra interactie en tractie op je site. Met een diversiteit aan verschillende onderwerpen, spreek je bovendien een breder publiek aan. Je zult al gauw merken dat door het regelmatig plaatsen van een blog, je een band opbouwt met je lezers en een vaste groep van bezoekers aantrekt. En weet je deze groep vast te houden en te blijven boeien, dan doet mond-tot-mond reclame de rest voor je!

Ik ben en blijf graag op de hoogte van de ontwikkelingen in de wereld en zorg er continu voor dat ik blijf leren, op allerlei verschillende gebieden. De grote diversiteit aan onderwerpen waarover ik mag schrijven en mijn opdrachtgevers mag helpen, daar word ik blij van! Zo ben ik als blogger actief op de volgende platforms (geweest):

Techgirl.nl

2020 – 2023
Techgirl.nl is het grootste tech-blog, specifieke gericht op vrouwen. Via Techgirl word je continu op de hoogte gehouden van de nieuwste gadgets, technologieën. Je vindt hier tips & tricks, leuke artikelen, tests, informatie over nuttige apps en websites, een webshop en nog veel meer. Ook als je ervaring wil opdoen met programmeren, bijvoorbeeld in de vorm van het bouwen van websites of apps, kun je op Techgirl terecht.

IMU.nl

2019 – 2022
Op IMU.nl (Internet Marketing Unie) kunnen ondernemers informatie vinden om te groeien via het internet. Er worden tips en online marketing-trends gedeeld via de e-books van IMU, blogs, video’s, cursussen, podcast en evenementen. Binnen de IMU Community worden ondernemers met elkaar in contact gebracht, bijvoorbeeld om ideeën en ervaringen uit te wisselen. Met de software van IMU worden organisaties geholpen met het vergroten van het aantal bezoekers van hun website, funnels, automatisering en andere zaken. IMU publiceert regelmatig leuke blogs, podcasts en video’s op haar website.

Marketingfacts.nl

2018 – heden
Marketingfacts.nl is een breed georiënteerd marketinginnovatie-platform. Je vindt er onder andere een groot aantal artikelen over zaken als content marketing, brand management, innovatie, marketing automation, Facebook marketing, advertising, media en nog veel meer. Daarnaast vind je op het platform marketing-gerelateerde vacatures en stageplaatsen en een enorme kennis databank met daarin rapporten over online marketing & media. Sinds 2018 heeft Marketingfacts een samenwerking met NIMA, zodat online marketeers via het platform hun kennis kunnen vergroten, bijvoorbeeld middels masterclasses en workshops. Hier vind je meer informatie over mijn blog en mijn bio.

Freelancer.nl

2017 – 2022
Freelancer is hét platform dat freelancers en opdrachtgevers bij elkaar brengt. Steeds meer mensen gaan werken als Freelancer, want het is vrijer, flexibeler en je kunt meer verdienen dan met werken in loondienst. Freelancer.nl heeft een overzichtelijke database van Freelancers in de zakelijke dienstverlening. Als opdrachtgever kun je een opdracht plaatsen en ontvang je binnen 24 uur meerdere offertes, die speciaal voor jouw opdracht zijn opgesteld.

Emerce.nl

2016 – heden
Emerce is een toonaangevend magazine en weblog op gebied van e-commerce. Op Emerce.nl vind je onder andere artikelen over innovatie en e-commerce, een vacaturebank, blogs, achtergrondinformatie over de auteurs, een e-commerce evenementenkalender, een academy-programma, informatie over de diensten van emerce en een kennisbank. Emerce is de organisator van het event Eday, een Tech Business event, waar internationale sprekers samenkomen om hun visie op internet en innovatie te geven. Kijk voor meer informatie eens op de website van Emerce.

Gerelateerde publicaties
Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties
Ga naar de bovenkant