Bluedesk2023-06-05T11:10:14+00:00
  • Bluedesk Jessica Henneman

Bluedesk

Bluedesk e-business

Bluedesk Groep bestaat uit meerdere internet-gerelateerde bedrijven die ieder vanuit hun eigen specifieke kracht actief zijn op het gebied van e-Commerce en e-Marketing (Bluedesk), omni-channel commerce en PIM-oplossingen (Summica) en apps (Webuildapps).

Marketing Consultant bij Bluedesk

2013 – 2016

In mei 2013 ben ik in dienst gekomen als Junior Online Marketing Consultant bij Bluedesk. In de loop der tijd ben ik doorgegroeid naar de positie van Senior Online Marketing Consultant.

Mijn focus lag op het online succes van mijn klanten op het gebied van:

  • Zoekmachine marketing (SEO)
  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Social media marketing (SMM)
  • E-mail marketing (EMM)
  • Conversie optimalisatie (CRO)

Ik wierp mij voor deze onderwerpen op als projectleider en consultant. Mijn rol was zowel adviserend als uitvoerend; ik speelde in op de behoeftes van de klant. Als Medior Online Marketing Consultant verzorgde ik tevens trainingen en workshops over eerdergenoemde onderwerpen. In 2015 & 2016 gaf ik met name trainingen over het gebruik van social media, e-mail marketing, contentmanagementsystemen (CMS) en het beheer en gebruik van websites.

Product Owner bij Bluedesk

2016 – 2017

Bij Bluedesk werkten we volgens de scrum-methodiek: ik ben gecertificeerd Scrum Master en Product Owner.

In de rol van Product Owner was ik verantwoordelijk voor het succes van het product dat werd ontwikkeld en de Return on Investment (ROI). Ik bepaalde welk product werd gebouwd, waar prioriteiten lagen en zorgde dat de voorwaarden voor de ontwikkeling duidelijk waren.

Mijn PhP scrum team hield zich bezig met verdere uitbouw en ontwikkeling van PhP maatwerk, Magento 1 & 2, WordPress en Copernica.

Gerelateerde publicaties

Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties
Ga naar de bovenkant