Bluedesk2019-05-27T11:09:21+00:00

Bluedesk

Bluedesk e-business

Bluedesk Groep bestaat uit meerdere internet-gerelateerde bedrijven die ieder vanuit hun eigen specifieke kracht actief zijn op het gebied van e-Commerce en e-Marketing (Bluedesk), omni-channel commerce en PIM-oplossingen (Summica) en apps (Webuildapps).

Marketing Consultant bij Bluedesk

2013 – 2016

In mei 2013 ben ik in dienst gekomen als Junior Online Marketing Consultant bij Bluedesk. Begin 2016 ben ik doorgegroeid naar de positie van Senior Online Marketing Consultant.

Mijn focus ligt op het online succes van mijn klanten op het gebied van:

  • Zoekmachine marketing (SEO)
  • Zoekmachine adverteren (SEA)
  • Social media marketing (SMM)
  • E-mail marketing (EMM)
  • Conversie optimalisatie (CRO)

Ik werp mij voor deze onderwerpen op als projectleider en consultant. Mijn rol is zowel adviserend als uitvoerend; ik speel in op de behoeftes van de klant. Als Medior Online Marketing Consultant verzorg ik tevens trainingen en workshops over eerdergenoemde onderwerpen. In 2015 & 2016 gaf ik met name trainingen over het gebruik van social media, e-mail marketing, contentmanagementsystemen (CMS) en het beheer en gebruik van websites.

Product Owner bij Bluedesk

2016 – 2017

Bij Bluedesk werken we volgens de scrum-methodiek: ik ben gecertificeerd Scrum Master en Product Owner.

In de rol van Product Owner ben ik verantwoordelijk voor het succes van het product dat wordt ontwikkeld en de Return on Investment (ROI). Ik bepaal welk product wordt gebouwd, waar prioriteiten liggen en zorg dat de voorwaarden voor de ontwikkeling duidelijk zijn.

Mijn PhP scrum team houd zicht bezig met verdere uitbouw en ontwikkeling van PhP maatwerk, Magento 1 & 2, WordPress en Copernica.

Gerelateerde publicaties

Meer over Jessica?

Meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen lees je onder professional. Ook kun je mijn publicaties bekijken, waarin portfolio en projecten zijn terug te vinden. Ik ben beschikbaar voor projecten en sta altijd open voor een goed gesprek. Heb ik je interesse gewekt? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of info@jessicahenneman.nl.

Jessica Henneman
Laatste publicaties

Heb ik je interesse gewekt?

Aarzel dan niet en neem contact op!

Neem contact op