Egeniq2020-03-31T10:20:41+00:00
  • Egeniq

Egeniq

Egeniq logo

Egeniq – Slimme apps voor ieder platform of device

Internet draait allang niet meer om websites. Slimme apps, waar je gewoon tegen kunt praten. Die wil je aanbieden. Op ieder device. Van de smartphone van gisteren tot en met de nieuwste wearables van morgen. Egeniq combineert een hoog kennisniveau met ruime praktijkervaring en delen die graag met je. Elke dag opnieuw. Op het platform van jouw keuze.

Opdrachtgevers zoals Pathé, RTL Nederland, Talpa en FD Media Groep wisten Egeniq al te vinden voor vooruitstrevende mobiele technologie. Sinds 1 maart 2019 versterk ik het team van Egeniq als projectmanager en marketeer.

Projectmanager – Account Manager – Chief Marketing

2019 – heden

Het kennisbedrijf zocht door de continue groei een projectmanager: één die dezelfde passie voor technologie en projectmanagement deelt als de medewerkers van Egeniq. Daarnaast zochten ze iemand met de juiste vaardigheden en ervaring, die op afstand kan werken. Een vacature die mij op het lijf geschreven is.

Mijn rol binnen Egeniq is zowel adviserend als uitvoerend en coachend. Als duizendpoot ben ik verantwoordelijk voor onder andere:

  • Het doel behalen van een project.
  • De voortgang omtrent een project communiceren naar de opdrachtgever.
  • Randvoorwaarden van het project vastleggen.
  • Ontwerp, planning, uitvoering en bewaking van een project.
  • Het team gemotiveerd en scherp houden.
  • Het up-to-date houden van de website.
  • Het bijhouden van social media.
  • Zorgen voor een algehele betere bekendheid omtrent Egeniq.
  • Trainingen geven aan en knowhow delen met de medewerkers over bovenstaande onderwerpen.

Egeniq in het kort

Het team van Egeniq focust zich op de ontwikkeling van mobiele apps, responsive websites en backend API’s. Daarnaast houdt het bedrijf zich bezig met het ondersteunen van bedrijven met een eigen development team en andere app developers. Door de uitgebreide kennis van software engineering kunnen zij goed meedenken met opdrachtgevers en steeds de beste oplossingen leveren. Dit geldt ook op het gebied van architectuur en consultancy. Meer informatie: https://www.egeniq.nl/wat-wij-doen.

Gerelateerde publicaties

Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties