Egeniq2023-03-06T11:30:31+00:00
  • Egeniq

Egeniq

Egeniq logo

Egeniq – Slimme apps voor ieder platform of device

Egeniq maakt slimme apps voor ieder platform of device. Van responsive website tot voice-gestuurde Google Assistant apps. Native apps, web apps maar ook de backend, al dan niet gekoppeld. Egeniq combineert een hoog kennisniveau met ruime praktijkervaring en delen die graag met je. Steeds weer opnieuw de beste oplossing voorstellen én leveren, daar zijn ze bij Egeniq goed in. En dan niet alleen de app, ook op het gebied van architectuur en consultancy. Slim, vernieuwend en vooruitstrevend zijn kernkwaliteiten binnen Egeniq.

Opdrachtgevers zoals Pathé, RTL Nederland, Talpa en FD Media Groep wisten Egeniq al te vinden voor vooruitstrevende mobiele technologie.

Chief Marketing Officer and Project Manager / Scrum Master

2019 – heden

Als CMO, Project Manager/Scrum Master en lid van het MT team bij Egeniq ben ik verantwoordelijk voor verschillende aspecten van het bedrijf.

  • Als CMO ben ik verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de marketingstrategie van Egeniq. Dit omvat het identificeren van de doelgroepen, het opstellen van marketingplannen, het beheren van het marketingbudget en het monitoren van de marketingprestaties. Ik werk nauw samen met andere afdelingen binnen het bedrijf om ervoor te zorgen dat de marketingstrategie aansluit bij de doelstellingen van het bedrijf.
  • Als Project Manager/Scrum Master ben ik verantwoordelijk voor het managen van projecten en het toepassen van de Scrum-methodologie. Dit houdt in dat ik projecten plan, de voortgang bewaak, teamleden aanstuur en samenwerk met klanten om ervoor te zorgen dat projecten binnen de gestelde tijd en budget worden afgerond. Als Scrum Master zorg ik ervoor dat het Scrum-proces binnen het team wordt gevolgd en dat eventuele obstakels worden verwijderd.
  • Als lid van het MT team ben ik betrokken bij de besluitvorming van het bedrijf en draag ik bij aan de ontwikkeling van de strategie en visie van Egeniq. Ik werk nauw samen met andere leden van het MT team om ervoor te zorgen dat het bedrijf op koers blijft en de gestelde doelen worden behaald.

Egeniq productportfolio bestaat uit:

  • Verdere uitbouw en ontwikkeling van mobiele apps, responsive websites en backend API’s.
  • Het ondersteunen van bedrijven met een eigen development team en andere app developers.
  • Kennis delen van software engineering en meedenken met opdrachtgevers en daarbij steeds de beste oplossingen leveren. Dit geldt ook op het gebied van architectuur en consultancy.

Gerelateerde publicaties

Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties
Ga naar de bovenkant