Egeniq2019-05-27T11:09:21+00:00

Egeniq

Egeniq logo

Egeniq – Mobiele technologie kennisbedrijf

Egeniq is een jong kennisbedrijf op het gebied van mobiele technologie. Zij ontwikkelen slimme apps voor verschillende platformen en devices, zoals smartphones en wearables. EA Sports, SBS Broadcasting en FD Media Groep zijn enkele voorbeelden van opdrachtgevers. Sinds 1 maart 2019 versterk ik het team van Egeniq als projectmanager en marketeer.

Projectmanager – Account Manager – Chief Marketing

2019 – heden

Het kennisbedrijf zocht door de continue groei een projectmanager: één die dezelfde passie voor technologie en projectmanagement deelt als de medewerkers van Egeniq. Daarnaast zochten ze iemand met de juiste vaardigheden en ervaring, die op afstand kan werken. Een vacature die mij op het lijf geschreven is.

Mijn rol binnen Egeniq is zowel adviserend als uitvoerend en coachend. Als duizendpoot ben ik verantwoordelijk voor onder andere:

  • Het doel behalen van een project.
  • De voortgang omtrent een project communiceren naar de opdrachtgever.
  • Randvoorwaarden van het project vastleggen.
  • Ontwerp, planning, uitvoering en bewaking van een project.
  • Het team gemotiveerd en scherp houden.
  • Het up-to-date houden van de website.
  • Het bijhouden van social media.
  • Zorgen voor een algehele betere bekendheid omtrent Egeniq.
  • Trainingen geven aan en knowhow delen met de medewerkers over bovenstaande onderwerpen.

Egeniq in het kort

Het team van Egeniq focust zich op de ontwikkeling van mobiele apps, responsive websites en backend API’s. Daarnaast houdt het bedrijf zich bezig met het ondersteunen van bedrijven met een eigen development team en andere app developers. Door de uitgebreide kennis van software engineering kunnen zij goed meedenken met opdrachtgevers en steeds de beste oplossingen leveren. Dit geldt ook op het gebied van architectuur en consultancy. Meer informatie: https://www.egeniq.nl/wat-wij-doen.

Gerelateerde publicaties

Meer over Jessica?

Meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen lees je onder professional. Ook kun je mijn publicaties bekijken, waarin portfolio en projecten zijn terug te vinden. Ik ben beschikbaar voor projecten en sta altijd open voor een goed gesprek. Heb ik je interesse gewekt? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of info@jessicahenneman.nl.

Jessica Henneman
Laatste publicaties

Heb ik je interesse gewekt?

Aarzel dan niet en neem contact op!

Neem contact op