Scriptiebegeleiding2023-06-05T11:59:52+00:00
  • Scriptiebegeleiding Jessica Henneman

Scriptiebegeleiding

De dag dat ik anderen motiveer en inspireer om succesvoller te worden, bereik ik mijn belangrijkste doel. Met scriptiebegeleiding ondersteun ik studenten tijdens het schrijven van hun afstudeerscriptie; dat is de start van een mooie carrière!

Scriptie begeleider bij Sloterplas Management

2016 – heden

Bij Sloterplas Management sta ik studenten bij op basis van mijn actuele kennis en brede (online) ervaring. Als scriptiebegeleider bied ik graag structuur. Dit pas ik zelf dagelijks toe en is één van mijn competenties – hoe complex processen soms ook zijn. Samen met de student analyseer ik de hoofd- en bijzaken en brengen we energie in zijn/haar scriptie. Zo kan de student binnen de gestelde planning en met plezier afstuderen! Afstuderen bij Sloterplas Management? Neem dan snel contact op.

Scriptiebegeleiding bij ScriptieMaster

2016 – 2018

ScriptieMaster maakt deel uit van Slim Media Groep. Slim Media Groep is marktleider op het gebied van studieondersteuning voor het wetenschappelijk onderwijs in Nederland. Met diverse in-house ontwikkelde diensten en producten zoals SlimStuderen.nl, Capita Selecta en ScriptieMaster helpen zij jaarlijks meer dan 10.000 studenten bij de voorbereiding op hun tentamens.

ScriptieMaster heeft de visie dat elke student met trots moet kunnen terugkijken op zijn / haar scriptietraject. Om dit te realiseren is niet alleen begeleiding op inhoud en structuur nodig, maar is ook goede procesbegeleiding van belang. ScriptieMaster voorziet in deze beide behoeften.

Scriptie begeleider bij ScriptieAF / StudyTree

2017 – 2017

ScriptieAF biedt scriptiebegeleiding aan voor HBO en WO studenten. ScriptieAF is onderdeel van StudyTree, een organisatie met verschillende diensten gericht op het onderwijs. Onder deze diensten vallen onder andere bijles, hulp bij data analyse, en sollicitatietraining. Met ScriptieAF wordt aan de groeiende vraag naar goede, flexibele begeleiding naast de scriptie voldaan.

ScriptieAF is in 2013 gestart doordat klanten van andere StudyTree merken aanklopten met vragen over hun scriptie. Met veel enthousiasme is sindsdien gewerkt aan het uitbouwen van de dienstverlening, met steeds meer begeleiders en vakgebieden. Tegenwoordig wordt ScriptieAF door vele studenten gebruikt.

Scriptie begeleider bij Topscriptie

2017 – 2017

Topscriptie begeleidt sinds 2011 voltijd-, duale- en werkende studenten (HBO en WO) en werkt actief samen met onderwijsinstellingen en bedrijven. Topscriptie.nl koppelt je aan een persoonlijke scriptiebegeleider met kennis van jouw vakgebied die jou concreet en gericht verder kan helpen.

Gerelateerde publicaties
Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties
Ga naar de bovenkant