SER Topvrouwen2023-06-06T07:26:14+00:00
  • SER Topvrouwen

SER Topvrouwen

SER Topvrouwen

SER Topvrouwen staat voor boardroom empowerment

De database van SER Topvrouwen bevat profielen van ervaren en getalenteerde topvrouwen, die beschikbaar zijn als kandidaat om commissaris, lid van raad van bestuur of lid raad van toezicht te worden. De kandidaten zijn werkzaam in uiteenlopende sectoren en hebben een ruime bestuurlijke en praktijkervaring in bedrijfsleven en wetenschap.

Member bij SER Topvrouwen

2023 – heden

Met een membership bij SER Topvrouwen krijg ik toegang tot nieuwe top functies, naast de functies die ik al bekleed. Ik maak hiermee met een heleboel andere vrouwen onderdeel uit van het ontkrachten van de aanname ‘dat er niet genoeg geschikte vrouwen beschikbaar zijn voor topfuncties’. Daarnaast geeft het me toegang tot een netwerk waarbij we op regelmatige basis samenkomen en ik mezelf kan ontwikkelen en groeien, waar we samenwerken en van elkaar leren.

Gerelateerde publicaties

Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties
Ga naar de bovenkant