Sloterplas Management2023-06-06T07:28:16+00:00
  • Sloterplas Management BV

Sloterplas Management

SLPM-logo

Sloterplas Management is dé sparringpartner voor organisatiebrede vraagstukken. Samen kijken wij welke doelstellingen je hebt en welke stappen je moet zetten om deze te behalen.

Senior Marketing Specialist bij SLPM

2016 – heden

SLPM biedt mij de gelegenheid om te doen wat ik leuk vind in de wereld van de marketing, communicatie en IT.

Afhankelijk van de opdracht en/of het project werk ik aan het ontwikkelen en implementeren van digitale marketingstrategieën, het opzetten en beheren van marketing campagnes, het creëren van content voor verschillende marketingkanalen, het optimaliseren van de online aanwezigheid van bedrijven, het nadenken over en opzetten van marketing automation, en het adviseren van klanten over marketingstrategieën.

Ik ben verantwoordelijk voor het behalen van de marketingdoelen van de klant en werk nauw samen met andere professionals binnen het bedrijf om dit te bereiken.

Heb jij of weet jij een interessante case? Ik denk graag mee!

Gerelateerde publicaties

Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties
Ga naar de bovenkant