Sloterplas Management2020-03-31T10:21:31+00:00
  • Sloterplas Management BV

Sloterplas Management

SLPM-logo

Sloterplas Management staat het MKB bij met strategie en advies. SLPM richt zich op organisatiebrede vraagstukken en treden op als toegankelijke sparringspartner. Zo kunnen de opdrachtgevers zich tijdelijk of voor langere termijn versterken met een professional die ze de juiste weg wijst en waar nodig stappen zet om doelstellingen te behalen. Op zowel strategisch – als commercieel gebied heeft SLPM alle elementen in huis om het MKB naar een hoger niveau te tillen. SLPM wordt ingeschakeld voor; Interim Management, Commerciële Strategie, Organisatieadvies, Bestuurlijke Vraagstukken, Projectmanagement en Administratieve Diensten.

Marketing- & Communicatie Professional

2016 – heden

SLPM geeft mij de kans om te doen wat ik leuk vind in de wereld van marketing, communicatie en IT. Vanuit SLPM help ik ondernemers met het bedenken en uitwerken van een commerciële strategie en het uitvoeren van management taken. Door de ervaring die ik opgedaan heb bij grote spelers in de markt ben ik in staat effectief mensen te helpen. Heb jij of weet jij een leuke case? Ik denk graag mee!

Gerelateerde publicaties

Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties
Ga naar de bovenkant