Sloterplas Management2019-05-27T11:09:22+00:00

Sloterplas Management

SLPM-logo

Sloterplas Management staat het MKB bij met strategie en advies. SLPM richt zich op organisatiebrede vraagstukken en treden op als toegankelijke sparringspartner. Zo kunnen de opdrachtgevers zich tijdelijk of voor langere termijn versterken met een professional die ze de juiste weg wijst en waar nodig stappen zet om doelstellingen te behalen. Op zowel strategisch – als commercieel gebied heeft SLPM alle elementen in huis om het MKB naar een hoger niveau te tillen. SLPM wordt ingeschakeld voor; Interim Management, Commerciële Strategie, Organisatieadvies, Bestuurlijke Vraagstukken, Projectmanagement en Administratieve Diensten.

Marketing- & Communicatie Professional

2016 – heden

SLPM geeft mij de kans om te doen wat ik leuk vind in de wereld van marketing, communicatie en IT. Vanuit SLPM help ik ondernemers met het bedenken en uitwerken van een commerciële strategie en het uitvoeren van management taken. Door de ervaring die ik opgedaan heb bij grote spelers in de markt ben ik in staat effectief mensen te helpen. Heb jij of weet jij een leuke case? Ik denk graag mee!

Gerelateerde publicaties

Meer over Jessica?

Meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen lees je onder professional. Ook kun je mijn publicaties bekijken, waarin portfolio en projecten zijn terug te vinden. Ik ben beschikbaar voor projecten en sta altijd open voor een goed gesprek. Heb ik je interesse gewekt? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of info@jessicahenneman.nl.

Jessica Henneman
Laatste publicaties

Heb ik je interesse gewekt?

Aarzel dan niet en neem contact op!

Neem contact op