SoloSounds2022-12-30T13:43:42+00:00
  • SoloSounds

SoloSounds

SoloSounds

Wat is er nu leuker dan gezellig samenzijn, terwijl je naar je eigen muziek luistert? SoloSounds maakt dat mogelijk. Dit bedrijf verhuurt alle benodigde apparatuur voor een geslaagde Silent Disco. De draadloze LED-koptelefoons werken met drie verschillende zenders. Een leuke toevoeging voor ieder feestje, maar ook van grote waarde voor bijvoorbeeld meertalige congressen.

Chief Silent Disco – Mede-eigenaar bij SoloSounds

2021 – heden

Als Chief Silent Disco en bovendien mede-eigenaar van SoloSounds werk ik actief mee aan het succes van de stille disco’s van dit merk. Door onder andere mijn commerciële marketingstrategieën, komt de beoogde doelgroep makkelijker in contact met SoloSounds. Van huisfeestjes, tot festivals en bruiloften: een silent disco kan overal een unieke ervaring creëren. Dit is voor mij dan ook een erg leuke uitdaging. Deze functie bij SoloSounds geeft mij de kans om dát te doen wat mij echt enthousiast maakt binnen de marketing- en communicatiewereld.

Wil je meer weten over Silent Disco’s? Bekijk dan de website van SoloSounds (www.solosounds.nl) of stuur een mailtje voor meer informatie, via contact@solosounds.nl.

Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties
Ga naar de bovenkant