SoloSounds2023-03-06T11:24:46+00:00
  • SoloSounds

SoloSounds

SoloSounds

Wat is er nu leuker dan gezellig samenzijn, terwijl je naar je eigen muziek luistert? SoloSounds maakt dat mogelijk. Dit bedrijf verhuurt alle benodigde apparatuur voor een geslaagde Silent Disco. De draadloze LED-koptelefoons werken met drie verschillende zenders. Een leuke toevoeging voor ieder feestje, maar ook van grote waarde voor bijvoorbeeld meertalige congressen.

Owned – Chief Silent Disco bij SoloSounds

2021 – heden

? Als Chief Silent Disco bij een silent disco verhuurbedrijf is het mijn taak om ervoor te zorgen dat het bedrijf soepel en efficiënt draait en dat klanten tevreden zijn met de geleverde diensten. Ik richt mij op het stimuleren van innovatie en groei. ?

  • Het ontwikkelen en implementeren van een algehele bedrijfsstrategie om de doelstellingen van het bedrijf te bereiken.
  • Het leiden van de activiteiten van het bedrijf, inclusief verkoop, marketing, klantenservice, logistiek en technische ondersteuning.
  • Het beheren van het budget van het bedrijf en het zorgen voor winstgevendheid en groei.
  • Het ontwikkelen van een product- en dienstenaanbod dat voldoet aan de behoeften van klanten en de markt.
  • Het beheren van de voorraad en het onderhouden van de apparatuur om ervoor te zorgen dat deze in goede staat verkeert en altijd beschikbaar is voor verhuur.
  • Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten, partners en leveranciers.
  • Het volgen van trends en ontwikkelingen in de branche en het aanpassen van de bedrijfsstrategie en het aanbod dienovereenkomstig.

Wil je meer weten over Silent Disco’s? Bekijk dan de website van SoloSounds (www.solosounds.nl) of stuur een mailtje voor meer informatie, via contact@solosounds.nl.

Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties
Ga naar de bovenkant