Naam: Jessica Henneman

Dag van ontstaan: 28 Januari 1990

Nationaliteit: Nederlandse

Locatie: Alkmaar, Nederland

Skype: jessica.henneman

Email: info@jessicahenneman.nl

In het kort

Zorgvuldig, discreet, leergierig, kalm en geduldig. Dat is Jessica Henneman in een notendop. Welkom op mijn website! Er valt genoeg te ontdekken over mij en mijn expertises. Zo ben ik planmatig sterk, beschik ik over een helicopterview en werk ik zeer gestructureerd met oog voor detail. Ik sta sterk in mijn schoenen en schroom er niet voor initiatief te tonen. Mijn streven? Iedere dag het beste uit mezelf halen voor het optimale resultaat en een succesvolle samenwerking!

“Iets willen is een doel kiezen, de actie bepalen die ons richting het doel brengt en dan die actie volhouden tot dat het doel bereikt is. De sleutel is: actie” (Michael Hanson).

Wil je meer over mij weten? Lees dan over mijn likes, skills, ervaringen en opleidingen.

Mijn Likes

Vakantie

Reizen is een van mijn passies! Van stedentrips tot korte reizen en het ontdekken van verre idyllische oorden.

Sport

De manier om me fit en goed te voelen. Ik ben een echte sportfanaat.

Vriendschap

Festivals, concerten, winkelen, de sauna, de bioscoop, sporten en lekker eten en borrelen. Ik geniet ervan om met mijn vrienden leuke activiteiten te ondernemen.

Lifestyle & trends

Trends op het gebied van tv en (nieuwe) media hebben mijn interesse. Ik volg daarom regelmatig cursussen, zodat ik zodat ik mezelf verder kan ontwikkelen en mijn kennis verder te verrijken.

Mijn skills

Marketing: dat is mijn kracht! Zo reken ik strategische marketing en online marketing als; zoekmachine marketing (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), social media marketing (SMM), e-mail marketing (EMM) en conversie optimalisatie (CRO) tot mijn skills. Verder ben ik goed in het geven van marketing trainingen en het ontwikkelen van websites. En minstens even belangrijk, ik doe het met veel plezier!

Mijn skills zijn continu in ontwikkeling, evenals online marketing. De ontwikkelingen in het vakgebied gaan razendsnel, ik ontwikkel mezelf daarom in hetzelfde tempo mee. Om complexe marketingvraagstukken op te lossen, heb je namelijk marketeers nodig die precies weten wat er speelt in de markt. Daarnaast speel ik graag actief in op nieuwe trends om mijn kennis en capaciteiten verder uit te bouwen.