Social Media

Social media zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij, zowel in onze privé situatie als op zakelijk gebied. Een organisatie die zich goed wil kunnen profileren naar zijn doelgroep en dus zijn klanten is genoodzaakt gebruik te maken van deze kanalen. Of je nu kiest voor Twitter, Instagram, Facebook of LinkedIn, deze social media programma’s zijn een belangrijke bron in de communicatie naar jouw klant.

Campagne

Toch is het niet altijd gemakkelijk om binnen deze kanalen een gerichte marketing campagne op te stellen en te bouwen aan een online community. Ik kan je als social media specialist van dienst zijn bij het versterken van de betrokkenheid van jouw doelgroep via de door jou gebruikte social media kanalen. Dit doe ik door het opzetten en beheren van een social media strategie en de social media kanalen. Daarnaast kan ik voor jou social media campagnes en acties opzetten en deze vervolgens opvolgen met een analyse met betrekking tot effectiviteit en succes.

Wat kan ik verder voor jou betekenen als social media specialist?

  • Bouwen van een online community
  • Ontwikkelen, uitvoeren, aansturen, analyseren, plannen en rapporteren van jouw campagnes en campagnes van jouw klanten via social media
  • Facebook-, Instagram advertising en affiliate marketing
  • Proactief signaleren van kansen
  • Creativiteit in het bedenken van acties

Zoek je een ervaren marketeer die commercieel en communicatief vaardig is en voor wie social media geen enkel geheim meer kent? Ben je op zoek naar een ervaren en gedreven social media specialist? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.