Strategisch Marketeer2023-02-09T10:15:29+00:00
  • Scriptiebegeleiding Jessica Henneman

Strategisch Marketeer

Een gecertificeerde, gepassioneerde strategisch marketeer met een flinke dosis strategisch inzicht, visie en durf, dat is waarin ik je een meerwaarde kan geven met mijn ervaring en professionaliteit. En dit door voor jouw organisatie een business case opstellen waarin duidelijk wordt welke producten, distributie en pricing bij jouw merk en jouw klanten passen en dit vervolgens voor je uitvoeren. Je kunt jouw marketingstrategie en -planning aan mij overlaten, waarna ik perfect afgestemde, strategisch onderbouwde marketing- en communicatieplannen opstel en uitvoer.

Wat kan ik je verder bieden als strategisch marketeer?

  • Uitwerken van creativiteit in resultaatgerichte ideeën
  • Lange termijn propositieontwikkeling
  • Acquisitie en klantmarketing
  • Actieplannen omzetten om jouw marketingjaarplan tot een succes te maken
  • Scherp, analytisch en creatief tegelijk
  • Vermogen om hands on te werken en zaken voor elkaar te krijgen
  • Commerciële instelling

Skills

Mijn skills zijn continu in ontwikkeling, evenals de online marketing. De ontwikkelingen in het vakgebied gaan razendsnel, ik ontwikkel mezelf daarom in hetzelfde tempo mee. Ik ben geregistreerd strategisch marketeer (Senior Marketing Professional), gediplomeerd in NIMA Marketing-C en blijf daarnaast actief in bijscholing en het volgen van de laatste ontwikkelingen. Om complexe marketingvraagstukken op te lossen, heb je namelijk een strategisch marketeer nodig die precies weten wat er speelt in de markt. Daarnaast speel ik graag actief in op nieuwe trends om mijn kennis en capaciteiten als strategisch marketeer verder uit te bouwen.

Wil je een strategisch marketeer in huis halen die veel expertise heeft en daarnaast goed kan samenwerken, zelfstandig jouw marketingplannen kan ontwikkelen en beheren en daarnaast de centrale regie rol in jouw organisatie kan uitvoeren? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties
Ga naar de bovenkant