Online Marketeer2020-03-31T10:19:06+00:00
  • Scriptiebegeleiding Jessica Henneman

Online Marketeer die werkt!

Als ondernemer probeer je elke dag weer nieuwe klanten te trekken en op die manier het bedrijf te laten groeien. De winst ligt hier bij het internet. Met een goede online marketingstrategie, komen de nieuwe klanten als bijen op de honing af! Maar niet elke ondernemer heeft verstand van online marketing en huurt daarom liever een professionele Online marketeer in.

Externe online marketeer

Ik ben inzetbaar als online marketeer en conversie specialist. Zo focus ik op online succes bij mijn klanten door middel van zoekmachinemarketing (SEO), zoekmachine adverteren (SEA), socialmediamarketing (SMM), e-mailmarketing (EMM) en conversie-optimalisatie (CRO). De afgelopen jaren heb ik als digital marketeer op interim- en freelance basis MKB en grote bedrijven laten groeien door voor een duidelijke online marketingstrategie te kiezen.

Wil je ook bij deze groep ondernemers horen, die jouw bedrijf laat groeien door middel van online marketing? Dan kun je mij op freelance basis of als interim inhuren. Daarnaast heb ik als externe medewerker een scherp oog en een frisse kijk op de huidige situatie. Mijn helikopterview kan van waardevolle betekenis zijn voor de groei van jouw onderneming.

Google Partner

Als gecertificeerd Google Partner laat ik zien dat mijn vak versta en betrouwbaar ben. Zo heb ik diverse certificaten bij Google gehaald, zoals Search Advertising en Google Analytics, Google Tag Manager en onderhoud ik AdWords accounts. Regelmatig dien ik opnieuw deel te nemen aan de certificeringsexamens, omdat deze om de zoveel tijd verlopen. Dit houdt mij scherp en up-to-date op online marketinggebied.

Het Google Partners programma is bedoeld voor bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine marketing (SEM), website ontwikkeling, online adverteren en algemene marketing. Een groot voordeel is dat ik hierdoor ook als één van de eerste op de hoogte is van nieuwe producten en functies testen binnen Google, waar mijn klanten ook van profiteren.

Wil je ook meer klanten? Jessica Henneman kan als online marketeer jouw bedrijf weer laten groeien! Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact
Sparren over marketing?

Marketing is mijn passie. Mijn visie op het vak vind je terug in Publicaties. Ik vind het altijd interessant om andere meningen te horen, dus je reactie is zeker welkom. Wil je weten met welke projecten ik me op dit moment bezig houd? Kijk dan eens onder Professional. Ik sta altijd open voor nieuwe marketinguitdagingen. Dus als je eens wilt sparren, neem gerust contact met me op.

Jessica Henneman
Laatste publicaties